Others

4lights lysande ryggsäck populär på Vägmässa

4light deltog 7-8 mars i mässan På Väg vid Elmia i Jönköping med fokus på säkerhetsfrågor vid vägarbetsplatser. Bolagets säkerhetssele Worker stod i fokus, populär hos kunder som PEAB och A-L Väg och Vakt.

Men även den nya ryggsäcken Firefly Backpack blev populär bland “vägarbetarna”. Den provades bl.a. av PEAB och NCC (se bild ovan), samt Lambertsson – som på stående fot beställde 100 ryggsäckar som “give-away” till kunder och personal.

Firefly Backpack är en perfekt ryggsäck för exempelvis cyklister – jobb pendlare eller skolungdomar. Kan för närvarande endast köpas i webshopen nordicbiker.com, för leverans i april

4light deltog i mässan på inbjudan från Lambertsson, en av Skandinaviens största leverantörer för bygg- och industrilösningar. Lambertsson säljer eller hyr ut 4lights säkerhetsselar till kunder inom bygg- och anläggningsindustrin.

4light – lysande innovationer som räddar liv

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 All-In World News.

To Top